Musselmalet – Royal Copenhagen

Musselmalet är en av de mest kända serviserna från Royal Copenhagen, eller Den Kungliga Porslinsfabriken som tillverkaren från början hette när den grundades år 1775.

Den porslinsserie som heter Musselmalet är en klassiker som tillverkats ända sedan fabriken startades, och den har varit älskad och eftertraktad ända sedan dess. Det eleganta och stilrena Musselmalet-porslinet reviderades på 1880-talet av formgivaren Arnold Krog, men i mångt och mycket har designen med det ljusblå mönstret på vit bakgrund varit sig lik under de många år som gått.

Många samlare söker idag efter delar av Musselmalet till sin samling. Om du har enstaka delar eller en hel Musselmalet servis som du vill sälja eller få värderad så är du varmt välkommen att kontakta oss på Planet Rooms för en kostnadsfri värdering av dina föremål.

Värdering

Vi hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering av dina föremål. För snabbast återkoppling skicka gärna in en beskrivning av föremålet/föremålen som du vill få värderade samt bilder nedan.Det går självklart också bra att kontakta oss på mail.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!