Musselmalet - Royal Copenhagen

Planet Rooms hjälper dig med kostnadsfri värdering och köper Musselmalet från Royal Copenhagen. 

Musselmalet från Royal Copenhagen

Historien om Musselmalet

Den porslinsserie som heter Musselmalet är en klassiker som tillverkats ända sedan Royal Copenhagen startades 1775, och den har varit älskad och eftertraktad ända sedan dess. 

Det eleganta och stilrena Musselmalet-porslinet reviderades på 1880-talet av formgivaren Arnold Krog, men i mångt och mycket har designen med det ljusblå mönstret på vit bakgrund varit sig lik under de många år som gått. Musselmalet förekommer i ett antal olika varianter; Rifflat, Halvblond, Helblond och Helspets. 

Musselmalet idag

Många samlare söker idag efter delar av Musselmalet till sin samling. Om du har enstaka delar eller en hel Musselmalet-servis som du vill sälja eller få värderad så är du varmt välkommen att kontakta oss på Planet Rooms för en kostnadsfri värdering av dina föremål.

Tre kannor Musselmalet

Fri värdering

Musselmalet är en favorit hos oss! 

Vi är ett av de företagen som säljer mest begagnat Musselmalet i Skandinavien. Ta därför kontakt med oss för en gratis värdering av ditt porslin. Oavsett om du har en del eller en hel servis kan det vara av intresse för oss. Det har gjorts väldigt många delar i servisen så därför är det viktigt att du skickar bilder på just ditt porslin för att vi ska kunna ge dig en korrekt värdering. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! 

Vi köper även andra serviser från Royal Copenhagen så som exempelvis Flora Danica

Värdering

Vi hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering av ditt Musselmalet porslin. Oavsett om du har några få delar eller en hel Musselmalet-servis är det av intresse för oss.  För snabbast återkoppling skicka gärna in en beskrivning av porslinet som du vill få värderat samt bilder nedan. Det går självklart också bra att kontakta oss på mail.

Namn(Obligatoriskt)
Dra filer hit eller
Max filstorlek: 50 MB.