Blandade antikviteter

Om oss

Planet Rooms AB

Planet Rooms har specialiserat sig på samlande och försäljning av sällsynta och högklassiga föremål i porslin och keramik. Vår kollektion innefattar verk av Carl-Harry Stålhane, Gunnar Nylund, Berndt Friberg, Axel Salto och Hans Hedberg för att nämna några. Porslin och keramik är huvudfokus men vi köper även möbler, textilier och annan design när det är av högre kvalitet. 

Planet Rooms AB startades 2012 av Christoffer Julin som ett resultat av ett brinnande intresse för design och spännande föremål. Idag är Planet Rooms en av de största i Europa på försäljning av danskt porslin med kunder över hela världen. Då vi nästan uteslutande har internationella kunder har vi valt att inte ha någon fysisk butik, men vi finns lokaliserade i centrala Stockholm. Vackra föremål finns överallt i landet så vi reser ofta runt för att köpa föremål.

Hos de flesta auktionshus får du som säljare betala mellan 20-25% i provision för att sälja dina föremål. Vi köper dina föremål till marknadsmässiga priser direkt, erbjuder i de flesta fall smidig upphämtning och du får pengarna direkt. Vi hjälper gärna dig med en gratis värdering, om vi finner något intressant så ger vi också dig ett prisförslag för att köpa föremålen. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Hos de flesta auktionshus får du som säljare betala mellan 20-25% i provision för att sälja dina föremål. Vi köper dina föremål till marknadsmässiga priser direkt, erbjuder i de flesta fall smidig upphämtning och du får pengarna direkt. Vi hjälper gärna dig med en gratis värdering, om vi finner något intressant så ger vi också dig ett prisförslag för att köpa föremålen.

Keramik från Rörstrand och Gustavsberg
Porslin Musselmalet från Royal Copenhagen
Christoffer Julin grundare

Exempel på vad vi köper

pr-0154-1
Skandinavisk Keramik

Värdering

Vi hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering av dina föremål. För snabbast återkoppling skicka gärna in en beskrivning av föremålet/föremålen som du vill få värderade samt bilder nedan. Det går självklart också bra att kontakta oss på mail.

Namn(Obligatoriskt)
Dra filer hit eller
Max filstorlek: 50 MB.